logo
Top

True Stories

Empathische interviews en reportages

Een journalist (of redacteur, daar wil ik vanaf zijn) is de beoefenaar van een vrij beroep, zeggen de beroepsvereniging en wikipedia. Dan moet het wel waar zijn. Iedereen mag zich dus journalist noemen.

1001 artikelen
Dát doe ik niet. Ik blijf een generalist, ook als schrijver. Maar journalistieke artikelen vind ik toch wel het mooiste schrijfwerk. Nu ja, na literatuur met een grote L dan. Dus heb ik 1001 redactionele artikelen op mijn conto, voor allerlei media en over legio onderwerpen.

Bijvoorbeeld over de heilzame werking van groen in het ziekenhuis. Of over de wording van Rotterdam, de wereldstad met de opgestroopte mouwen. Het interview met de rechtsfilosoof die opmerkelijk positief blijft over religie. Of het stuk over gezond kantoorpersoneel (nee hoor, zitten is níet het nieuwe roken is, mits …).

Ziehier een greep uit de portfolio.

Kleurrijke, diepgaande interviews en reportages. Empathisch en creatief. Die krijg je als je me inhuurt. Als redactie van een personeelsblad, een online magazine, een krant of een website.

Meer
Speciale uitgave? Als je wilt maak ik een volledige editie van print- of online-magazine, inclusief de vormgeving. Die wordt verzorgd door Wendy Pereboom van Monologo.

Vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Neem contact op.