logo
Top

Time of My Life

Jubileumboeken, levensverhalen en personal magazines

‘Managen is vooruitkijken…’
‘Het leven gaat dóór…’
‘Stilstand is achteruitgang…’

We kennen de quotes. Van de tegeltjes of de business slogans. En ja, de wereld is hip en jong en digitaal en onze blik gericht op de toekomst. Alles verandert en wij veranderen mee. Als mens en in ons werk.

But what about history?
Kijken we nog wel eens om?
Als het goed is wél! Want alles wat we nu hebben, is de resultante van het verleden. Van alles wat we hebben gedaan, meegemaakt, waarvoor we ons hebben ingezet. Laten we het niet vergeten. “In this bright future you can’t forget your past”, zong Bob Marley al in zijn beroemde “No Woman No Cry”.

Jubileumboek of -magazine
De kasten puilen uit van de rapporten, maar leg je de successen ook vast? Zoals het 25-jarig jubileum van je bedrijf, waarbij je terugkijkt op de start en de successen die kwamen met de jaren. Een mooi cadeau voor je medewerkers en externe relaties. Ook schitterend: een persoonlijk magazine voor de manager die afscheid neemt. Niet de Linda of de Maarten maar de …

Een webpagina zakt in de google-ranking, een feestje is zo voorbij. Maar papier vereeuwigt het succes. Waar die prijswinnende roman na één keer lezen in de kast blijft, liggen jubileumboeken op iedere leestafel. Corporate communicatie in optima forma!

Jouw persoonlijke levensverhaal
Je eigen levensverhaal. Dat boek waarin niemand anders centraal staat, met jouw verhaal en jouw foto’s. Waarin je terugkijkt op je jeugd, je werk, je familie. Al die bijzondere jaren, die bewijzen dat het allemaal de moeite waard is geweest. Een boek vind je te lang? Ook korte verhalen vertellen je herinneringen.

Foto’s zeggen niet alles. In je levensverhaal vertel je het op je eigen manier, zoals je wilt worden herinnerd. Het allermooiste cadeau dat je je kinderen en kleinkinderen kunt geven! En zoals schrijver en Nobelprijs-winnaar G.B. Shaw zei: een levensbeschrijving is de enige waarlijke historie.

Alles verandert, gaat voorbij. Vergeet dus niet om af en toe óm te kijken. Leg je geschiedenis vast in een speciale uitgave, in een monumentaal werk. In een klein stukje historie, dat ik met je schrijf.

‘The future is unwritten’ zei Joe Strummer (nog zo’n muzikale held die er niet meer is.)

But the past…. MUST be written!

Meer
Samen met Wendy Pereboom van Monologo kan ik het boek of magazine (print of online) vormgeven; helemaal maken dus.

Vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Neem contact op.