logo
Top

Content Marketing

Engagement via storytelling

Tell the world!
Vertel het de wereld. Al je nieuwtjes en verhalen. Maar ook je plannen en drijfveren. Op je site, in je nieuwsbrief en – vooral – via social media. Storytelling, visuals, weblogs, content marketing! (Engelstaliger kunnen we het niet maken.)

Wondermiddel?
Content maakt je bekender, etaleert je kwaliteit en brengt bezoekers naar je website. Je wordt beter vindbaar, want google houdt van nieuwtjes. En – cruciaal! – authentieke en relevante content creëert engagement. Zonder advertenties of andere hard selling, dus geloofwaardiger. Goede online communicatie interesseert, inspireert, verbindt!

Strategische aanpak
De KLM’s en H&M’s van deze wereld hebben er een hele afdeling voor. Jij dus niet. Maar met een goed plan en een contentkalender kom je ook ver. Pak het strategisch aan, doe geen dingetjes! Een paar snelle vlogs of grapjes zijn handig als je doelgroep een jaar of 16 is, maar of ze je serieuze klandizie brengen… Kortom: wees creatief en innovatief, maar toch ook vertrouwd en degelijk. Ik help je met:

  • Opstellen van je contentplan
  • Opzet voor nieuwsbrieven
  • Redactie van blogs en social media
  • SEO-teksten voor je website

Samen maken we de verhalen
Samen met jou maak ik de verhalen, die je echt vooruit brengen. Gevisualiseerd in originele teksten en beelden, die jouw viewers opvallen en inspireren. Die ze waarderen en doorvertellen. Content met de zoekmachines (SEO) en conversie (analytics) in het achterhoofd. Op social media, de website en in je nieuwsbrief.